Jobba på JSC

I en platt organisation finns det utrymme att sticka ut, synas och ta för sig

På JSC är vi ett 60-tal medarbetare som jobbar med att göra organisationer och deras medarbetare mer effektiva genom smarta IT-lösningar. Vi säljer bara sådant som vi själva skulle valt och vi bygger långvariga relationer med våra kunder och medarbetare.  Välkommen att växa med oss!

Vi har modet att säga att medarbetarna är viktigare än kunderna. Nöjda medarbetare skapar kundnytta och lönsamhet som blir ett skönt kvitto på att vi tänker rätt. Kunderna verkar dessutom nöjda med både vårt synsätt och våra jordnära, verksamhetsnära lösningar, för de fortsätter rekommendera oss till nya företag.

På JSC arbetar vi självklart helt mobilt med de senaste produktivitetsverktygen, vilket gör att vi inte är bundna till ett skrivbord eller en specifik plats. Med vårt sätt att se på arbete är det inga problem att jobba hos oss även om du bor på annan ort. Just nu har vi medarbetare från Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Växjö, Jönköping, Ängelholm och Kristianstad med omnejd. 

Navet för oss alla finns i Nässjö, på vår aktivitetsbaserade mötesplats där vi träffas för att lära, samarbeta och skapa tillsammans. Kontoret byggdes efter våra egna önskemål 2015 och vi har haft många studiebesök från företag och organisationer som vill se och lära av vår erfarenhet av det nya arbetslivet.

Sedan 1999 har företaget vuxit sakta men säkert med en tydlig värdegrund som bas för alla beslut. Vi sätter konsekvent laget före jaget och om du blir en av oss på JSC får du både frihet och ansvar att nå din fulla potential. Vi är raka, ärliga och personliga med varandra och med våra kunder. Ett personkemiskt recept, med lång och god eftersmak.

Klicka här för att se våra lediga jobb!

Jobba på JSC

Här lockar vi fram det bästa i var och en, vilket lockar de bästa talangerna att komma hit.
Vill du växa med egna kunder, men också vara med och bygga och utveckla hela JSC,
är du troligtvis den vi söker. För vi tänker fortsätta växa, fortsätta arbeta för att bli
Sveriges bästa arbetsplats.

Jobbansökan

Vi behöver alltid kunniga medarbetare för att på bästa sätt möta framtiden så hör gärna av dig även om vi inte har någon annons ute just nu. Alla ansökningar behandlandas självklart med sekretess.


Välkommen med din ansökan!